'AA Gent ziet na Samuel Gigot alweer een sterkhouder vertrekken'

'AA Gent ziet na Samuel Gigot alweer een sterkhouder vertrekken'
Dinsdag 05 juni 2018 - 07:30   I  

De Gent-fans moesten gisteren toezien hoe Samuel Gigot koos voor een Russisch avontuur. Gigot was wellicht de beste verdediger van AA Gent en zijn vertrek is dan ook een gigantische aderlating. Gent moet nu zo snel mogelijk op zoek naar een vervanger.

Stefan Mitrovic zal het alvast niet zijn, want ook hij trekt de deur nu achter zich dicht. Het Laatste Nieuws weet dat Mitrovic en Strasbourg gisterenavond nog een akkoord vonden. De Fransen betalen zo'n 3 miljoen euro voor de verdediger. De Franse ploeg gaat op die manier akkoord met de vraagprijs van de Gentenaren.

AA Gent ziet zo in één keer twee sterkhouders vertrekken. Mitrovic zou normaal gezien begin dit seizoen al vertrekken naar Saint-Etienne, maar een transfer sprong toen af door een blessure. Dat de Servische verdediger naar Frankrijk wilde was al een tijdje duidelijk, maar Gent had hem door het vertrek van Gigot wel goed kunnen gebruiken.

Anderlecht grijpt naast Mitrovic

Ook Anderlecht zou geïnteresseerd zijn geweest in Mitrovic. Dat was informatie waarmee L'Equipe eerder uitpakte. Interesse die niet eens zo vergezocht leek. Vanahezebrouck kent Mitrovic namelijk goed en de verdediger kent het systeem van Vanhaezebrouck goed. Toch zien beide heren elkaar volgend seizoen dus niet terug.

Poll: Zal Gent beide heren kunnen vervangen?

TAGS  I  AA Gent  I  Mitrovic  I  Gigot  I  Strasbourg

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022