Eden Hazard komt met opvallende verklaring voor zwakke prestatie België

Eden Hazard komt met opvallende verklaring voor zwakke prestatie België
Zaterdag 02 juni 2018 - 23:45   I  

Eden Hazard was de beste man op het veld vanavond. De dribbelaar van Chelsea had er wel zin in vanavond en probeerde met zijn versnellingen iets te forceren. Als er gevaar was van de Rode Duivels, dan had Hazard er een voetje in.

Een voet die de Rode Duivels niet voor de volledige 100% durfden zetten vanavond. Zo verklaarde Eden Hazard na de wedstrijd dat de spelers wel degelijk denken aan een mogelijke blessure. Zo dicht bij het WK zou dat dramatisch zijn en daarom speelden ze ook wat met de handrem op.

"In vriendschappelijke wedstrijden, ook tegen een grote tegenstander, zit je toch altijd een beetje met blessures in het achterhoofd. We hebben al veel spelers gezien die zich net voor een groot toernooi nog blesseren. Daarom hebben we ons misschien niet altijd 100 procent gegeven", aldus Hazard aan RTBF.

Lichte blessure

Eden Hazard ging tien minuten voor tijd zelf naar de kant voor zijn broer Thorgan. De kapitein van de Rode Duivels had ook zelf een tik gekregen tegen de heup en had daar last van. "Ik heb een lichte tik gekregen tegen de heup. Ik denk dat het binnen een drietal dagen wel opgelost moet zijn."
 

Poll: Begrijp je dat de Rode Duivels nu met de handrem op spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Hazard

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024