Ook bedrijf van matrassen reageert na 'matrasgate'

Ook bedrijf van matrassen reageert na 'matrasgate'
Vrijdag 01 juni 2018 - 22:20   I  

'Matrasgate', wellicht het woord van de dag. Uit een reportage van VRT bleek dat het bedrijf LS Bedding 23 matrassen heeft opgestuurd naar Rusland. De vijf spelers die niet naar het WK mogen werden op deze knullige manier schijnbaar gelekt.

Roberto Martinez reageerde vandaag erg geprikkeld op het voorval. Volgens hem klopt die lijst niet en kan die ook niet kloppen. De bondscoach heeft namelijk nog steeds geen beslissing gemaakt en zo ontstond er alweer heel wat heisa. Een storm in een glas water dus.

Via La DH reageerde ook het bedrijf, LS Bedding, op het voorval. “Het is een enorm misverstand”, zegt CEO Frank Verschuere in La Dernière Heure. “Wat een storm voor niets! Ik zweer op ieders hoofd waar ik van hou: we kennen de namen niet. We stuurden 23 matrassen naar Rusland en moesten willekeurige namen plaatsen, maar het zijn vooral boxsprings die belangrijk zijn. Het is ter plaatse, in Rusland, dat onze technische teams deze boxspring zullen afwikkelen volgens de profielen van elke speler. We hebben de gegevens van de 27 Duivels, alleen Mignolet was afwezig. We zullen nog een communiqué uitsturen in samenspraak met KBVB.” (Via Het Nieuwsblad).

Poll: Geloof jij nog steeds dat dit wel degelijk de vijf afvallers zijn?

TAGS  I  WK  I  Rode Duivels  I  Matrasgate

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024