'Na Lewandowski wil Bayern München ook deze 3 sterren verkopen'

'Na Lewandowski wil Bayern München ook deze 3 sterren verkopen'
Vrijdag 01 juni 2018 - 19:14   I  

Bayern München kroonde zich tijdens het voorbije seizoen dan wel al voor de zesde opeenvolgende keer tot kampioen, toch is het goed mogelijk dat de kern van de Duitse topclub er straks hélemaal anders uitziet.

Robert Lewandowski liet eerder al aan het bestuur van Bayern weten dat hij deze zomer andere oorden wil opzoeken. De 29-jarige doelpuntenmacine heeft nood aan een nieuwe uitdaging en mikt op een transfer naar een andere Europese grootmacht.

De kans is evenwel groot dat Lewandowski niet enige ster is die de Allianz Arena verlaat. Bild kwam te weten dat Bayern van plan is om ook andere grote namen zoals Jérôme Boateng (29), Arturo Vidal (31), Thiago (27) en Juan Bernat (25) van de hand te doen. Die laatste was nooit écht een vaste waarde, maar de eerste drie waren of zijn dat wel.

Het lijkt er steeds meer op dat Bayern voor een nieuw tijdperk staat. Met Niko Kovac (46) trok de club alvast een jonge trainer aan die een frisse wind door het elftal moet laten waaien. Met veel nieuwe namen? Dat is goed mogelijk.

Poll: Kan Bayern München volgend seizoen opnieuw kampioen worden?

TAGS  I  Kovac  I  Boateng  I  Lewandowski  I  Vidal  I  Thiago  I  Bernat  I  Bayern München

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023