Vital Borkelmans weet meer over definitieve WK-selectie Martinez

Vital Borkelmans weet meer over definitieve WK-selectie Martinez
Vrijdag 01 juni 2018 - 14:15   I  

Vital Borkelmans was er vorig WK bij als assistent van toenmalig bondscoach Marc Wilmots. Nu is Borkelmans zelf bondscoach van Jordanië. Ook Borkelmans hoorde het verhaal van de matrassen, waardoor de finale selectie van Martinez gelekt lijkt te zijn.

De vraag is natuurlijk of de vijf afvallers wel degelijk de echte pechvogels zijn die binnenkort het vliegtuig richting Rusland zullen missen. Borkelmans heeft wel wat ervaring met WK's en hij denkt dan ook dat de gelekte afvallers wel degelijk de echte pechvogels zullen zijn.

"Wij hebben dat toen ook moeten doen, speciale matrassen laten maken. Matrassen met een bepaalde lengte bijvoorbeeld omdat sommige jongens groter zijn dan andere jongens. Het verhaal kan kloppen. Ik denk wel dat het verhaal klopt", aldus Borkelmans op Joe FM.

Leander Dendoncker, Jordan Lukaku, Matz Sels, Adnan Januzaj en Christian Kabasele gaan dus niet mee naar het WK in Rusland. Zij kregen dit nieuws dus nu op wel zeer knullige manier te horen. Straks geeft Martinez een persconferentie en mag hij het zelf uitleggen.

Poll: Zijn dit echt de afvallers?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Borkelmans

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024