'Club Brugge mag definitief kruis maken over erg gewilde transfer'

'Club Brugge mag definitief kruis maken over erg gewilde transfer'
Vrijdag 01 juni 2018 - 12:20   I  

Club Brugge probeert zich serieus te versterken met het oog op de Champions League. Die 0/18 van vorige keer heeft haar sporen nagelaten bij het bestuur van Club Brugge en het wil dan ook niet opnieuw eenzelfde fout maken. Mannaert wil een competitieve ploeg samenstellen voor volgend seizoen.

Daarom had Club Brugge graag Matej Mitrovic defintief overgenomen van Besiktas. Club huurde de Kroatische verdediger en had ook een aankoopoptie, maar die was met 4,5 miljoen aan de hoge kant. De voorbije weken onderhandelde Club dan ook over de prijs, maar de Turkse topploeg wilde niet plooien. 

Volgens het Turkse Besiktas Haberleri kwam Club Brugge gisteren nog opzetten met een bod van 3,75 miljoen euro, maar ook daarop gingen de Turken niet in. Slecht nieuws voor Club Brugge dus, want de aankoopoptie was maar geldig tot 31 mei, gisteren dus. Club Brugge lijkt zo een kruis te mogen maken over de transfer van Mitrovic, want Besiktas kan nu nog meer geld vragen en er zou ook interesse zijn in de verdediger.

Poll: Had Club Brugge moeten toegeven?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mitrovic

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024