Anderlecht mikt hoog: 'Dit moet het nieuwe koningskoppel worden'

Anderlecht mikt hoog: 'Dit moet het nieuwe koningskoppel worden'
Vrijdag 01 juni 2018 - 07:46   I  

RSC Anderlecht zit dezer dagen niet stil. Marc Coucke en - vooral - Luc Devroe maken werk van inkomende transfers en mikken daarbij hoog. Zo dromen ze in het Constant Vanden Stockstadion van een nieuw koningskoppel in de spits: Landry Dimata (Wolfsburg) en Carlos Eduardo (Goias).

Dat Anderlecht de forcing voert in het dossier Dimata, gaven we je hier al mee. Paars-wit hoopt de beloftevolle Belg één seizoen te huren van VfL Wolfsburg, waar Dimata geen eerste keus is.

Verder maakt Anderlecht ook werk van een ander goudhaantje. In principe moet Carlos Eduardo de nieuwste sensatie bij paars-wit worden. Aanvankelijk wilde de Braziliaanse club Goias 6 miljoen voor Eduardo, maar Het Nieuwsblad weet dat er een compromis in de maak is door een systeem met bonussen.

Devroe hoopt het dossier snel af te ronden, want hij ziet in de 21-jarige Carlos Eduardo een uitstekende aanwinst. "Mogelijk gaat de Braziliaan in het Astridpark een koningskoppel vormen met Landry Dimata (20), want ook in dat dossier voert Anderlecht de forcing", voegt Het Nieuwsblad er nog aan toe.

Poll: Geloof jij in een duo Carlos Eduardo-Dimata?

TAGS  I  Carlos Eduardo  I  Dimata  I  Devroe  I  Anderlecht  I  Goias  I  Wolfsburg

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024