Verklapt Karim Benzema hier de volgende uitdaging van Zidane?

Verklapt Karim Benzema hier de volgende uitdaging van Zidane?
Donderdag 31 mei 2018 - 21:20   I  

Zidane heeft vandaag verrassend bekendgemaakt dat hij volgend seizoen geen trainer meer zal zijn van Real Madrid. Naar eigen zeggen heeft deze ploeg een frisse wind nodig om te kunnen blijven winnen. Dit is dan ook de beste oplossing voor iedereen.

De spelers van Real Madrid zijn geschokt door het vertrek van Zidane, zeker na het recente succes en de derde opeenvolgende winst in de Champions League. Toch wordt er vooral dankbaarheid getoond naar Zidane toe. Sergio Ramos vertelt zo over liefde en vriendschap. “Je erfenis is onuitwisbaar.”

Zijn landgenoot, Karim Benzema, lijkt dan weer stilletjes te hopen dat Zidane binnenkort de fakkel overneemt van Didier Deschamps bij de Franse nationale ploeg. Een optie die zeker mogelijk is als het WK zou uitdraaien op een sisser. Momenteel komt Benzema niet meer in de plannen voor van de nationale ploeg, maar dat kan veranderen als Zidane aan het roer komt te staan.

"Misschien tot binnenkort"

“Ik heb het plezier niet gehad om samen met jou te voetballen maar heb de immense eer gehad om jou als trainer te hebben. Ik dank je uit de grond van mijn hart voor alles wat je me hebt bijgebracht en hebt geleerd. Veel succes in de toekomst en misschien tot binnenkort”, knipoogde Benzema via Twitter.

Poll: Wordt Zidane de nieuwe Franse bondscoach?

TAGS  I  Zidane  I  Benzema  I  Frankrijk  I  Real Madrid

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023