'Real Madrid heeft opvolger van Zidane al in het vizier'

'Real Madrid heeft opvolger van Zidane al in het vizier'
Donderdag 31 mei 2018 - 13:30   I  

Zinédine Zidane heeft het schip van Real Madrid verlaten. Daardoor moet voorzitter Florentino Perez op zoek naar een nieuwe kapitein en dat wordt geen gemakkelijke opgave. Hoewel Zidane regelmatig wat kritiek over zich heen kreeg, tonen zijn cijfers aan dat hij wel degelijk een succescoach was. De drie opeenvolgende CL-titels zijn daar maar één voorbeeld van.

Real kan nu twee richtingen uit. Ofwel gaat het voor een gevestigde waarde, ofwel kiest het voor een jonge ambitieuze coach met een liefde voor Real Madrid. Een profiel dat sterk doet denken aan het profiel van een Zidane, die daarmee ook meteen goed ontvangen werd door de fans.

In Spaanse media wordt nu al de naam genoemd van José María Gutiérrez Hernández, beter bekend als Guti. De ex-speler van Real Madrid is een icoon van de Koninklijke en ging na zijn actieve voetbalcarrière aan de slag bij de jeugd van Real Madrid als trainer. Daar is hij momenteel nog steeds aan de slag. De 41-jarige Spanjaard is nu coach van de U19 van Real Madrid en lijkt klaar voor een stap hogerop. 

Poll: Kiest Real Madrid opnieuw voor een jonge coach?

TAGS  I  Real Madrid  I  Zidane  I  Guti

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024