Sterkhouder blijft tóch bij Club Brugge: "Wie wil nu niet in de CL spelen?"

Sterkhouder blijft tóch bij Club Brugge:
Woensdag 30 mei 2018 - 22:25   I  

Club Brugge werd afgelopen seizoen verdiend kampioen en het moet alle moeite van de wereld doen om de sterkhouders binnen de club te houden. Het wil komend seizoen geen mal figuur slaan in de Champions League en hoopt de meeste basiskrachten te behouden. Marvelous Nakamba is grof wild op de transfermarkt maar lijkt te willen blijven bij blauw-zwart.

Tegenover het Afrikaanse NewsDay laat Nakamba weten uit te kijken naar volgend seizoen. “Het was een fantastisch seizoen voor mij, zeker omdat we op een positieve noot zijn geëindigd met het winnen van de titel in mijn eerste jaar. Ik heb mijn rol gespeeld in het team en dat geeft mij vertrouwen om hard te werken voor meer volgend seizoen.”

Vooral dat Club Brugge in de Champions League zal spelen klinkt als muziek in de oren bij de Zimbabwaanse middenvelder. “Het zal een ongelooflijke ervaring zijn. Welke speler wil nu niet in het grootste clubtornooi ter wereld wil uitkomen? Ik wil deze kans dan ook met beide handen grijpen en alles geven en hard werken”, aldus Nakamba. Geweldig nieuws voor Club Brugge dus.

Poll: Is het goed nieuws dat Nakamba bij Club Brugge blijft?

TAGS  I  Nakamba  I  Club Brugge  I  Leko

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024