Belgische (top)clubs krijgen nieuws van Inter over Zinho Vanheusden

Belgische (top)clubs krijgen nieuws van Inter over Zinho Vanheusden
Woensdag 30 mei 2018 - 17:46   I  

Waar speelt Zinho Vanheusden volgend seizoen? Voor de supporters van enkele Belgische (top)clubs is het dezer dagen de vraag van 1 miljoen. Standard wil de beloftevolle verdediger van Internazionale behouden, maar KV Oostende ligt op de loer. Maar hoe denkt Inter eigenlijk over de hele situatie?

Wel, het lijkt erop dat Inter slecht nieuws heeft voor Standard én KV Oostende. Zo is het goed mogelijk dat de Italianen hun 18-jarige Belg straks naar een andere club sturen. Volgens diverse Italiaanse media bestaat de kans dat Vanheusden volgend seizoen op uitleenbasis uitkomt voor Sassuolo.

Waarom? Inter hoopt Matteo Politano weg te halen bij zijn reeksgenoot en tijdens de onderhandelingen viel ook de naam 'Zinho Vanheusden'. Sassuolo is gecharmeerd door de Belgische verdediger en Inter zou bereid zijn om Vanheusden een seizoen uit te lenen aan Sassuolo. KV Oostende en Standard zullen dit niet al te graag horen...

Eerder waren ook Culb Brugge en AA Gent geïnteresseerd in Vanheusden, maar zij dreigden sowieso al achter het net te vissen in dit dossier.

Poll: Waar moet Vanheusden volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Vanheusden  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Internazionale

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024