WK-tegenstander Panama komt met geweldig initiatief voor fans

WK-tegenstander Panama komt met geweldig initiatief voor fans
Woensdag 30 mei 2018 - 14:50   I  

Panama heeft zich voor het eerst geplaatst voor een Wereldkampioenschap. Het land is dan ook in extase en ook president Juan Carlos Varela is in de wolken met de plaatsing voor het WK in Rusland. Zo dol dat hij er aan denkt om een algemeen verlof in te voeren op wedstrijddagen.

“De wedstrijd tegen Engeland op 24 juni vormt geen probleem want die wordt op zondag gespeeld”, aldus de president na de vriendschappelijke interland tegen Noord-Ierland (0-0). “Maar de wedstrijden tegen België en Tunesië vinden plaats op werkdagen.”

“We zijn volop in gesprek met de private sector. We vragen bedrijven met aandrang om hun werkgevers vrijaf te geven, zodat zij de wedstrijden in de beste omstandigheden kunnen bekijken”, laat de president van Panama weten aan het volk.

De supporters geloven alvast in een stunt van Panama en spandoeken waren over heel het stadion te zien waar ze als eerste in groep G eindigde. Ook Tunesië en Engeland spelen naast België tegen Panama. Zou Charles Michel dit ook niet willen invoeren?

Poll: Moet dit ook in België worden ingevoerd?

TAGS  I  Panama  I  Belgie  I  WK  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024