Robert Lewandowski maakt vertrek bij Bayern München bekend

Robert Lewandowski maakt vertrek bij Bayern München bekend
Woensdag 30 mei 2018 - 08:48   I  

Robert Lewandowski trekt héél binnenkort de deur bij Bayern München definitief achter zich dicht. Het vertrek van de Poolse topspits hing al een hele tijd in de lucht, maar nu heeft zijn zaakwaarnemer het ook effectief bevestigd.

"Robert heeft het gevoel dat hij toe is aan verandering en een nieuwe uitdaging in zijn carrière nodig heeft", zegt Pini Zahavi in Bild. De Israëli is sinds kort de nieuwe manager van Lewandowski en regelde vorige zomer ook al de lucratieve transfer van Neymar naar PSG. "Het bestuur van Bayern München is reeds op de hoogte gebracht van Roberts beslissing", voegt Zahavi er nog aan toe.

"Bij Bayern München moeten ze dit begrijpen"

De zaakwaarnemer van Lewandowski verwacht ook begrip van de Bayern-top, waarin gewezen kleppers als Karl-Hein Rumenigge en Uli Hoeness zetelen. "Zij hebben ook een prachtige carrière gehad, dus zij zouden de situatie van Robert moeten begrijpen", aldus Zahavi.

Naar welke club Lewa uiteindelijk zal trekken, is nog niet duidelijk. "Het gaat Robert echt niet om geld of een specifieke club waarvoor hij wil uitkomen. Iedereen wil de beste spits ter wereld toch in zijn ploeg hebben, niet?", besluit Zahavi met een knipoog.

Real Madrid en co liggen op de loer

Aan interesse zal er geen gebrek zijn. Lewandowski werd tijdens het voorbije seizoen al meermaals in verband gebracht met andere topclubs zoals Paris Saint-Germain, Manchester United, Chelsea en Real Madrid. Zelf droomt de Pool van een transfer naar Real

Poll: Bij welke club zie jij Lewandowski belanden?

TAGS  I  Lewandowski  I  Bayern Mücnhen  I  PSG  I  Manchester United  I  Chelsea  I  Real Madrid

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024