Club Brugge laat van zich horen in dossier-Mbemba

Club Brugge laat van zich horen in dossier-Mbemba
Dinsdag 29 mei 2018 - 17:26   I  

Chancel Mbemba staat momenteel op het verlanglijstje van zowat iedere Belgische topclub. RSC Anderlecht hoopt zijn ex-speler terug te halen, maar de concurrentie ligt op de loer. Niet alleen Standard, maar ook Club Brugge zou zich maar wat graag met de Congolese verdediger versterken.

Het Laatste Nieuws meldde vandaag (dinsdag, nvdr.) dat Anderlecht een akkoord heeft Matz Sels én Chancel Mbemba. Sels zou voor vijf seizoenen tekenen, Mbemba zou zijn krabbel zetten onder een overeenkomst voor vier jaar. Paars-wit zou dus in polepositie liggen om Mbemba binnen te halen, maar het moet er natuurlijk wel nog uit geraken met Newcastle United.

Nog volgens Het Laatste Nieuws hebben Standard en Club Brugge de komst van Mbemba nog niet uit het hoofd gezet. Michel Preud'homme - hij wordt straks de nieuwe trainer in Luik - zou een persoonlijk gesprek gehad hebben met Mbemba om de verdediger op andere gedachten te brengen.

Vervanger van Denswil?

Maar ook in het Jan Breydelstadion zijn ze gecharmeerd door de 23-jarige Congolees. De kampioen ziet in Mbemba een ideale vervanger voor Stefano Denswil, die straks wellicht naar een grotere competitie verhuist. En Club is dus niet van plan om Anderlecht zomaar met Mbemba aan de haal te laten gaan.

Poll: Bij welke club zie jij Mbemba belanden?

TAGS  I  Mbemba  I  Anderlecht  I  Standard  I  Newcastle United  I  Club Brugge

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024