RSCA kan plots miljoenen verdienen aan 'floptransfer' van Van Holsbeeck

RSCA kan plots miljoenen verdienen aan 'floptransfer' van Van Holsbeeck
Dinsdag 29 mei 2018 - 16:29   I  

Bij Anderlecht trapte hij geen deuk in een pakje boter, maar bij Waasland-Beveren kon Isaac Kiese Thelin zich wél volledig doorzetten. De Zweedse targetman was tijdens het voorbije seizoen goed voor negentien competitietreffers en krijgt binnenkort een kans om zich te bewijzen aan Hein Vanhaezebrouck en zijn technische staf. Of loopt het toch nog anders?

Bij Anderlecht zijn ze immers van plan om Thelin, die door René Weiler werd doorgestuurd met een onvoldoende, een nieuwe kans te geven. Hein Vanhaezebrouck wil eens met zijn ogen zien tot wat de 25-jarige spits in staat is. Als Thelin tijdens de voorbereiding kan overtuigen, zal hij het seizoen aanvatten bij paars-wit.

Al kan het ook nog helemaal anders lopen. Het Zweedse Expressen schat de kans dat Thelin komende zomer alsnog andere oorden opzoekt op 50%. Zo zouden verschillende Engelse ploegen de aanvaller in het vizier hebben. Het is nog niet duidelijk of Anderlecht van plan is om mee te werken aan een transfer.

Maar het zou goed kunnen dat een Premier League-ploeg straks met miljoenen zwaait. Anderlecht zou dan plots gouden zaken doet en heel wat geld verdienen aan een speler die een jaar geleden al afgeschreven werd. Opmerkelijk: Herman Van Holsbeeck kreeg destijds veel kritiek voor de inkomende transfer van Thelin.

Poll: Moet Kiese Thelin een volwaardige kans krijgen bij Anderlecht?

TAGS  I  Kiese Thelin  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  Premier League

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024