Toptransfer op komst: 'Anderlecht start onderhandelingen met oude bekende'

Toptransfer op komst: 'Anderlecht start onderhandelingen met oude bekende'
Maandag 28 mei 2018 - 16:01   I  

Marc Coucke en Luc Devroe presenteerden tijdens de voorbije weken al verschillende nieuwkomers bij RSC Anderlecht, maar ze zijn nu niet op hun lauweren aan het rusten. Achter de schermen werken Coucke en Devroe al aan de volgende inkomende transfer.

Zo is het een publiek geheim dat Anderlecht zich maar wat graag zou willen versterken met Chancel Mbemba. Die ruilde paars-wit in de zomer van 2015 in voor Newcastle United, maar kon zich er nooit écht doorzetten.

De clubleiding van Newcastle heeft aan Mbemba laten weten dat die andere oorden mag opzoeken en bij Anderlecht hopen ze de oude bekende in de armen te sluiten.

Onderhandelingen gestart

Anderlecht en Newcastle hadden het tijdens de onderhandelingen over de definitieve transfer van Matz Sels al over Mbemba, maar nu staat paars-wit opnieuw een stap dichter bij de komst van Mbemba.

La Dernière Heure meldt immers dat Anderlecht de onderhandelingen met Mbemba zelf is gestart. Het heeft zijn ex-speler een eerste voorstel gedaan. Als Mbemba akkoord gaat, kan er wel eens erg snel witte rook zijn. Naast Anderlecht, hopen ook Standard en Club Brugge op de komst van Mbemba, maar het is wel degelijk paars-wit dat momenteel de beste papieren in handen heeft in dit dossier.

Poll: Hoop jij dat Mbemba terugkeert bij Anderlecht?

TAGS  I  Mbemba  I  Anderlecht  I  Newcastle United

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024