'Anderlecht en Club krijgen zware domper te verwerken'

'Anderlecht en Club krijgen zware domper te verwerken'
Donderdag 22 december 2016 - 19:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht en Club Brugge lijken beiden weer volop mee te zullen doen voor de titel dit seizoen en ze willen dan ook niets aan het toeval overlaten de komende maanden. Club Brugge heeft het geluk dat ze minder wedstrijden moeten spelen door de Europese uitschakeling.

Anderlecht strijdt nog wel op 2 fronten en wil zich dan ook versterken in januari. Eén van de namen die zeer vaak genoemd wordt, is die van Nicolas Lombaerts. AA Gent, Club Brugge en Anderlecht willen de Rode Duivel zeer graag inlijven, maar Gent gaf al te kennen dat het quasi onmogelijk zal zijn.

Ondertussen werd ook al duidelijk dat Besiktas hem ook wil halen. Volgens de Turkse pers mogen Club en Anderlecht Lombaerts daardoor definitief vergeten. Naar verluidt heeft Lombaerts een persoonlijk akkoord met Besiktas en is het een kwestie van tijd vooraleer alles officieel is tussen Zenit Sint-Petersburg en de Turkse topclub.  

TAGS  I  Nieuws  I   Geruchten  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   Zenit  I   Nicolas Lombaerts  I   Besiktas

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024