'Genk wil Club Brugge en Anderlecht te snel af zijn en deze speler halen'

'Genk wil Club Brugge en Anderlecht te snel af zijn en deze speler halen'
Maandag 28 mei 2018 - 07:14   I  

KRC Genk verzekerde zich zondagavond van het laatste overgebleven Europese ticket in de Jupiler Pro League. Met een week vertraging mogen ook de spelers van Philippe Clement op vakantie, maar voor het bestuur van Genk begint het échte werk nu pas.

Zo hopen de Limburgers zich snel met enkele nieuwe spelers te versterken. Het is een publiek geheim dat Clement enkele nieuwe gezichten aan zijn huidige kern wil toevoegen om volgend seizoen sterker voor de dag te komen.

De kans is groot dat Joseph Paintsil de eerste aanwinst van Genk wordt. De 20-jarige aanvaller komt momenteel nog uit voor het Hongaarse Ferencvaros, maar wil graag een stap hogerop zetten. Paintsil was dit seizoen goed voor tien goals en negen assists en stond ook in januari al op het verlanglijstje van Genk.

Ook Anderlecht en Club Brugge hadden de Ghanees toen in het vizier, maar zij zijn minder concreet dan Genk. Als alles volgens plan verloopt, dan tekent Paintsil héél binnenkort in de Luminus Arena. Genk bereikte overigens ook een akkoord met de 18-jarige Gabriel Laveh, eveneens een Ghanees. Hij komt uit dezelfde academie als Paintsil en zou in eerste instantie aan de beloftenkern worden toegevoegd. Dat meldt Het Belang van Limburg.

Poll: Hoop jij dat Paintsil bij Genk tekent?

TAGS  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Paintsil  I  Ferencvaros

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024