'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Mbemba'

'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Mbemba'
Zondag 27 mei 2018 - 18:18   I  

Chancel Mbemba heeft van Newcastle United te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Hoewel de Congolese verdediger enkele maanden geleden nog niet stond te springen om terug te keren naar België, trekken enkele topclubs uit de Jupiler Pro League steeds nadrukkelijker aan de mouw van Mbemba.

Voor wie Mbemba uiteindelijk zal kiezen, is nog niet helemaal duidelijk. Niet alleen Anderlecht, maar ook Standard én Club Brugge zouden de nog steeds maar 23-jarige verdediger in het vizier hebben.

Eén van die drie clubs ligt momenteel in polepositie om Mbemba vast te leggen. Zo zou Anderlecht over de beste papieren beschikken om de verdediger terug naar België te halen. Mbemba draagt paars-wit nog steeds in zijn hart en bovendien onderhoudt Anderlecht ook goede banden met Newcastle United.

Als alles volgens plan verloopt, dan zou Mbemba straks opnieuw in het Constant Vanden Stockstadion moeten belanden. Tenzij Club Brugge, Standard of een andere ploeg alsnog weet te verrassen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Bij welke club zie jij Mbemba belanden?

TAGS  I  Mbemba  I  Anderlecht  I  Standard  I  Newcastle United  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024