Real-voorzitter is duidelijk over transfer Cristiano Ronaldo

Real-voorzitter is duidelijk over transfer Cristiano Ronaldo
Zondag 27 mei 2018 - 09:33   I  

Real Madrid won zaterdagavond voor de derde keer op rij de Champions League, maar toch slaagde sterspeler Cristiano Ronaldo erin om de aandacht van de historische overwinning af te leiden. In een TV-interview kort na het laatste fluitsignaal insinueerde CR7 immers dat hij misschien zijn laatste wedstrijd voor Real had gespeeld.

"Ik heb een mooie tijd beleefd in Madrid. Binnen enkele dagen zal ik de fans een antwoord geven. De fans die al die tijd aan mijn zijde hebben gestaan", klonk het mysterieus en hintend op een transfer. Later nam Ronaldo gas terug: "Ik ben ontzettend gelukkig en het gaat nu niet om mijn persoonlijke situatie. Mijn uitspraken kort na de match zijn misschien wat uit hun context gehaald en ik had misschien ook niet moeten zeggen wat ik heb gezegd."

Ondertussen reageerde ook voorzitter Florentino Perez op de uitspraken van Ronaldo. "Iedereen heeft het recht om te zeggen wat hij wil, ik ben nu vooral blij voor Ronaldo dat hij zijn vijfde Champions League heeft gewonnen. Ik wil nu het succes vieren, we moeten het nu niet over privésituaties hebben. Cristiano is gelukkig en zal dat blijven", tekende Voetbal International op uit de mond van de Real-preses.

Nieuw contract?

Dat Perez zegt dat Ronaldo 'gelukkig zal blijven', wijst op het feit dat er een contractverlenging in de maak is voor de Portugese aanvaller. CR7 heeft de voorbije tijd niet onder stoelen of banken gestoken dat hij graag een nieuw contract wil en meer wil verdienen. De huidige verbintenis van Ronaldo loopt nog tot medio 2019. 

Poll: Speelt Ronaldo volgend seizoen nog bij Real Madrid?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Perez

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024