Ronaldo doet wel erg straffe voorspelling voor finale Champions League

Ronaldo doet wel erg straffe voorspelling voor finale Champions League
Vrijdag 25 mei 2018 - 21:15   I  

Morgen mag Cristiano Ronaldo nog eens schitteren op het hoogste toneel. Dat is althans zijn bedoeling, want als hij Real morgen voorbije Liverpool naar een nieuwe Champions League weet te loodsen, dan maakt hij zich nog wat legendarischer in de Spaanse hoofdstad.

Ronaldo heeft er al een fantastisch seizoen opzitten in de Champions League en wil dat morgen nog eens overdoen. Hij gokt trouwens op een erg straffe uitslag. “Het zou echt een droom zijn en daarom focus ik me volledig op zaterdag. Ik zou graag opnieuw die fantastische trofee winnen. Ik denk trouwens dat het 3-2 wordt voor Real Madrid”, aldus de 33-jarige Portugees aan El Partidazo de CO volgens Het Nieuwsblad.

Straffe Salah

Dan moet hij wel voorbij ene Moh Salah, die een uitstekend seizoen speelt. Ook Ronaldo is fan van de Egyptenaar, al wil hij liever niet vergeleken worden met de speler van Liverpool. Elke voetballer is in zijn ogen speciaal en daarom heeft het geen nu om elkaar te vergelijken.

Mensen willen me graag vergelijken met andere spelers, maar ik ben anders dan iedereen. Net zoals Salah anders is dan iedereen. We zijn dus niet te vergelijken”, besloot Ronaldo.

 

Poll: Verwacht jij een spectaculaire finale?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Liverpool

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024