Supporters hopen dat Club Brugge deze grote naam naar België haalt

Supporters hopen dat Club Brugge deze grote naam naar België haalt
Vrijdag 25 mei 2018 - 19:43   I  

Club Brugge kroonde zich dit seizoen tot kampioen van België, maar nu staat het wel voor enkele belangrijke weken. Verschillende dragende spelers dreigen het Jan Breydelstadion te verlaten en die moeten vervolgens állemaal vervangen worden. Geen eenvoudige opdracht voor voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert.

De geruchtenmolen draait ondertussen op volle toeren en de voorbije dagen werd Club Brugge al aan de weldra transfervrije Bojan Krkic gelinkt. Het gewezen jeugdproduct van FC Barcelona heeft een belabberd seizoen bij Deportivo Alaves achter de rug en is op zoek naar een ploeg waar hij zijn carrière nieuw leven kan inblazen.

Volgens diverse media zou Club Brugge in Bojan een potentiële vervanger voor Abdoulay Diaby zien. De Malinees heeft te kennen gegeven dat hij hogerop wil en een transfer hangt in de lucht.

Supporters stemmen pro Bojan

De supporters zouden de komst van Bojan alvast toejuichen, zo blijkt uit een poll op onze website. Maar liefst 81% van de mensen die hun stem uitbrachten vindt dat Club Brugge Bojan in huis moet halen. 19% ziet de Spaanse pocketspits liever niet komen.

Poll: Kan Bojan een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Bojan Krkic  I  Club Brugge  I  Stoke City  I  Deportivo Alaves

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024