Belangstelling groeit: "Vanheusden is een interessante speler voor ons"

Belangstelling groeit:
Vrijdag 25 mei 2018 - 16:20   I  

Zinho Vanheusden is één van de meest gewilde Belgische spelers van het moment. In principe zou de verdediger van Internazionale ook volgend seizoen verhuurd worden aan Standard, maar Vanheusden twijfelt. Hij wil eerst een gesprek met kersvers trainer Michel Preud'homme en zal pas daarna een beslissing nemen.

Ondertussen neemt de interesse in de nog steeds maar 18-jarige belofte steeds meer toe. Bij KV Oostende hopen ze toe te slaan en Vanheusden naar de Kust te halen. "Leya Iseka en Vanheusden? Het zijn beide interessante spelers, ja", zegt technisch directeur Hugo Broos op de webstek van KVO.

"Jonge wolven die zich willen bewijzen en die ook nog samenwerkten met Gert als trainer. Maar zij zijn heus niet de enige pistes, hoor. We willen ons niet louter focussen op jonge kerels. Er moet een ideale mix zijn van jeugd en ervaring", benadrukt Broos nog.

Aan interesse geen gebrek

Naast Oostende en Standard, dachten of denken ook Club Brugge, AA Gent en KAS Eupen aan de komst van Vanheusden. Die laatste club is geen optie voor de jeugdinternational, die hoger mikt.

 

Poll: Bij welke club speelt Vanheusden volgend seizoen?

TAGS  I  Vanheusden  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KV Oostende  I  Preud'homme  I  Verheyen

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024