Verheyen wil meteen deze serieuze versterking naar KV Oostende halen

Verheyen wil meteen deze serieuze versterking naar KV Oostende halen
Vrijdag 25 mei 2018 - 10:26   I  

Gert Verheyen begint aan zijn eerste opdracht als trainer van een clubteam. De gewezen aanvaller van Club Brugge moet bij KV Oostende voor een frisse wind zorgen. Zelf kijkt hij reikhalzend uit naar het nieuwe seizoen, al kan zijn huidige groep nog enkele gerichte versterkingen gebruiken.

Met de Albanees Sidrit Guri kreeg Verheyen er alvast een nieuwe spits bij. Guri moet vanaf volgend seizoen, samen met Richairo Zivkovic, voor doelpunten zorgen in de Versluys Arena. Verder is ook Andy Kawaya op weg naar KVO en hoopt Verheyen de beloftevolle Zinho Vanheusden naar de Kust te lokken.

Het kan een serieus voordeel voor Oostende zijn dat Verheyen de 18-jarige verdediger nog kent van bij de nationale U19, waar hij tot voor kort trainer was. Het is goed mogelijk dat Verheyen zijn connecties aanspreekt. “Je kunt niet alleen spelers halen van 19 jaar, maar goeie jongeren zijn welkom. En daar hoort Zinho zeker bij”, zegt Verheyen in Het Nieuwsblad.

"Groot verdedigend talent"

In het verleden liet Verheyen zich al ontvallen dat hij in Vanheusden een toekomstige topverdediger ziet. “Zelfs op training heeft hij een bepaalde serieux over zich en hij leeft op zijn 18de als een echte prof. Misschien komt dat door Inter. Voorspellen is moeilijk, maar in de vijf jaar dat ik bij de KBVB werk, heb ik niet zo'n groot verdedigend talent gezien", aldus de trainer toen in een gesprek met Het Belang van Limburg.

Poll: Voor welke club moet Vanheusden kiezen?

TAGS  I  Verheyen  I  Vanheusden  I  Standard  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024