Ronaldo reikt Real 'perfect plan B' aan voor Neymar: 'Anders vertrek ik'

Ronaldo reikt Real 'perfect plan B' aan voor Neymar: 'Anders vertrek ik'
Woensdag 23 mei 2018 - 18:25   I  

Cristiano Ronaldo is al járen de grote vedette van Real Madrid. De Portugees is inmiddels 33 jaar oud, maar hoopt toch nog enkele seizoenen dé man te blijven in Santiago Bernabéu. Zo zou Ronaldo er niet bepaald voor te vinden zijn dat Real van plan is om een nieuwe steraanvaller binnen te halen.

Als het van voorzitter Florentino Perez afhangt, dan mag Neymar gerust voor Real Madrid komen voetballen. Perez droomt al een hele tijd van dé transfer van het jaar en probeert Neymar nog steeds los te weken bij Paris Saint-Germain. Ronaldo van zijn kant, probeert zich op alle mogelijke manieren te verzetten tegen de komst van de Braziliaanse aanvaller.

Don Balon weet dat Ronaldo het bestuur van zijn huidige werkgever nu een 'perfect plan B' heeft aangereikt voor Neymar. CR7 heeft de Real-top er attent op gemaakt dat er met Marco Asensio en Karim Benzema twee spelers in de huidige kern rondlopen die volgend seizoen een belangrijke rol kunnen gaan spelen in de plannen van de club. Ronaldo blijft ervan overtuigd dat Benzema de ideale spits is voor Real Madrid, terwijl de Portugees Asensio iedere dag beter ziet worden.

Vertrek van Ronaldo

Mochten ze bij Real nog niet onder de indruk zijn van het betoog van Ronaldo, dan heeft de aanvaller nog een troef in de strijd gegooid. Zo wil Ronaldo ook een beter contract. Gaat Real niet in op die eis van CR7, dan is zijn toekomst op Santiago Bernabéu héél onzeker. "Dan vertrek ik", zou Ronaldo aan voorzitter Perez laten weten hebben.

Poll: Heeft Real Madrid Neymar nodig?

TAGS  I  Ronaldo  I  Neymar  I  Real Madrid  I  PSG  I  Asensio  I  Benzema

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023