Martinez volgt naast Dendoncker ook deze drie Belgen uit JPL op de voet

Martinez volgt naast Dendoncker ook deze drie Belgen uit JPL op de voet
Woensdag 23 mei 2018 - 16:49   I  

Roberto Martinez maakte maandagmiddag zijn voorlopige WK-selectie bekend. Bij de 28 namen ook twee spelers uit de Jupiler Pro League: Leander Dendoncker en Matz Sels. Voor de rest komen álle Rode Duivels uit de buitenlandse competities. Maar dat wil niet zeggen dat de bondscoach de Belgen in onze vaderlandse competitie negeert.

In aanloop naar de bekendmaking van de WK-selectie werden enkele namen uit de Jupiler Pro League naar voor geschoven als potentiële verrassing in de WK-selectie van Martinez. Sommigen dachten aan Junior Edmilson van Standard, die in play-off 1 zowat iedere tegenstander van het kastje naar de muur speelde. Anderen dachten dan weer aan Leandro Trossard (KRC Genk), Anthony Limbombe, Hans Vanaken (beiden Club Brugge) of Thomas Foket (AA Gent).

Die spelers grepen allen naast een selectie voor de nationale ploeg, maar Sport/Voetbalmagazine meldt dat Martinez de ontwikkeling van enkele spelers uit de Belgische competitie op de voet volgt.

Limbombe, Trossard & Foket

"Al zitten nagenoeg al zijn Duivels in het buitenland, hij volgt ook de ontwikkeling van Anthony Limbombe, Leandro Trossard, Thomas Foket en Leander Dendoncker op de voet", schrijft het weekblad. Als het WK voorbij is en er breekt een nieuwe EK-kwalificatiecampagne aan, is het goed mogelijk dat jongens als Limbombe, Foket en Trossard (vaker) zullen worden opgeroepen.

Poll: Wie wordt volgens jou zéker een vaste waarde bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Martinez  I  Rode Duivels  I  Foket  I  AA Gent  I  Limbombe  I  Club Brugge  I  Dendoncker  I  Anderlecht  I  Trossard  I  RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024