Toby Alderweireld reageert op niet-selectie Nainggolan

Toby Alderweireld reageert op niet-selectie Nainggolan
Dinsdag 22 mei 2018 - 13:26   I  

De voorbereiding voor het WK begon in alle hectiek toen Martinez liet weten dat hij Radja Nainggolan niet ging meenemen naar het WK in Rusland. Dat maakte uiteraard heel wat reacties los bij analisten, journalisten en fans.

Aan de zijde van de geselecteerde Rode Duivels bleef het dan weer erg rustig. Vandaag mochten enkele journalisten vragen stellen aan Toby Alderweireld en uiteraard ging het ook over de niet-selectie van Radja Nainggolan.

Alderweireld reageerde erg diplomatisch en vertelde dat de groep zich moest neerleggen bij de beslissing van de bondscoach. "Wij als spelers hebben niets te beslissen en moeten ons neerleggen bij de beslissing van de coach. Het is voor hem (Radja nvdr.) natuurlijk wel erg jammer. Hij is ook een vriend van mij dus dit kwam hard aan. Ik heb hem ook een berichtje gestuurd toen het nieuws bekendraakte om toch te zeggen dat we met hem meeleven", aldus Alderweireld.

Geen Rode Duivel meer

Nainggolan liet ook weten zich niet langer beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg. Ook bij die beslissing moeten de spelers zich neerleggen. "Ieder moet dat voor zich uitmaken. Dat is zijn beslissing en dat is ook zijn goed recht. Hij heeft beslist wat hij zelf voelde en daar moeten we ons ook bij neerleggen", besluit de verdediger.

 

Poll: Hebben de Rode Duivels geen andere keuze dan zich neer te leggen bij de beslissing van Martinez?

TAGS  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Alderweirled  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024