"Ook de bond weet nu dat Martinez een gigantische blunder maakte"

Maandag 21 mei 2018 - 20:01   I  

In Vista! ging het uitgebreid over de niet-selectie van Radja Nainggolan. Martinez naam die beslissing en eigenlijk lag die al een tijdje vast. Op zijn persconferentie beweerde de Spanjaard iets anders en zo ging hij flink de mist in.

"Ik heb Radja niet bezocht om te vertellen dat hij er niet bij is. Neen, ik wilde zijn mening horen. De beslissing was nog niet genomen voor ik hem gezien heb. Pas na dat gesprek heb ik beslist dat hij niet bij de selectie zit. Ik wilde hem in de ogen kijken terwijl we van gedachten wisselden over hoe we op het WK zouden werken", aldus Martinez op zijn persconferentie.

Volgens Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws maakte Martinez hier een gigantische communicatiefout. "Hier maakt Martinez natuurlijk een blunder van formaat, want op basis van dat gesprek heeft Nainggolan zijn fanclub laten weten dat hij niet meegaat naar het WK. Martinez had hem dat duidelijk moeten zeggen, want die beslissing was al genomen. Dit is een communicatiefout van formaat, maar dat weten ze op de bond nu ook", aldus Keygnaert.

"Hij is laf geweest"

Ook Mulder was scherp voor de manier waarop de Spanjaard de zaken heeft afgehandeld. "Dan is die toch laf geweest, want hij durfde het niet zeggen. Je zegt dat toch gewoon in dat gesprek?", aldus Mulder in Vista!. "Dit is heel vreemd", besloot Mulder.

Poll: Vind jij de communicatie van Martinez op niveau?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Nainggolan

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024