Leko komt met opvallende bekentenis: “Dat deed pijn”

Leko komt met opvallende bekentenis: “Dat deed pijn”
Zaterdag 19 mei 2018 - 19:25   I  

Ivan Leko werd als nieuwbakken hoofdcoach meteen landskampioen met Club Brugge. In het begin van het seizoen werd echter sterk getwijfeld aan de capaciteiten van de Kroaat, maar Leko heeft bewezen goed met de druk om te gaan. Al geeft de coach van blauw-zwart wel toe dat het niet altijd even gemakkelijk was.

“De wedstrijd op Moeskroen was het moeilijkste moment van het jaar voor mij. Speeldag zes. We verloren met 2-1 en toen ik richting de spelerstunnel liep, werd ik uitgejouwd door enkelen van onze eigen fans”, vertelt Ivan Leko aan het Nieuwsblad.

Leko bekent opvallend dat dat toch iets met hem deed. “Honderd mensen die naar me riepen. Terwijl ik met een big heart naar deze club, mijn club, was teruggekomen. Dat deed pijn.” Niet veel later begon de trein van Club Brugge te lopen.

“Maar een paar weken later hoorde ik dan het lied Ivan Leko Bruges Army. De fans herkenden plots de fighting spirit van de ploeg in mij. Ik reageer nooit als ze beginnen te zingen, maar ik kan je niet vertellen hoe ongelooflijk trots ik ben telkens als ik dat nummer hoor”, aldus Leko.

Poll: Leko is de perfecte trainer voor Club Brugge?

TAGS  I  Leko  I  Club Brugge

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024