'Supertransfer Lewandowski krijgt steeds meer vorm'

'Supertransfer Lewandowski krijgt steeds meer vorm'
Donderdag 17 mei 2018 - 17:14   I  

Robert Lewandowski is al enkele jaren dé aanvalsleider van FC Bayern München, maar nu zou de Poolse goalgetter van plan zijn om de Allianz Arena te verlaten. Achter de schermen maakt Lewandowski - in samenwerking met zijn entourage - werk van een supertransfer.

Het is een publiek geheim dat Lewandowski zelf droomt van een overstap naar Real Madrid. De 29-jarige topspits droomt ervan om vanaf volgend seizoen in het witte shirt van De Koninklijke te spelen en heeft daar ontzettend veel voor over. Momenteel zou Lewandowski samen met zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi aan een plan werken om Bayern München te verlaten.

De Duitse recordkampioen ziet Lewandowski liever niet gaan en daarom moet de speler met enkele goede redenen op de proppen komen als hij wil dat het bestuur van Bayern straks meewerkt aan een transfer. Het feit dat Lewandowski aan zijn zaakwaarnemer te kennen heeft gegeven dat hij liever vandaag dan morgen naar een andere Europese grootmacht trekt, zorgt ervoor dat de supertransfer snel in een stroomversnelling komt. Naast Real Madrid, zou ook Chelsea een oogje hebben op Lewa.

Poll: Waar zal Lewandowski volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Lewandowski  I  Bayern München  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Zahavi

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024