Dit staat er nog op het spel voor Anderlecht, Standard, Gent en Genk

Dit staat er nog op het spel voor Anderlecht, Standard, Gent en Genk
Maandag 14 mei 2018 - 08:08   I  

De belangrijkste prijs is uitgedeeld: Club Brugge veroverde zondag, in Luik, de landstitel. Toch blijft het ook nu nog steeds spannend. Op de allerlaatste speeldag van play-off 1 moeten Standard, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk én Sporting Charleroi immers nog vol aan de bak.

2e plaats

Standard en Anderlecht strijden volgende week om de tweede plaats en het bijhorende ticket voor de voorrondes van de Champions League. Als Standard niet verliest tegen Charleroi, is het zeker van de derde voorronde van het kampioenenbal. Anderlecht moet winnen van Genk en hopen op een nederlaag van Standard.

4e plaats

AA Gent en KRC Genk vechten dan weer voor plaats vier en het bijhorende ticket voor de derde voorronde van de Europa League. Genk moet winnen van Anderlecht en hopen dat Gent dat niet doet in Brugge.

5e plaats

Tot slot is het ook nog spannend voor plek vijf. Charleroi moet winnen van Standard en hopen dat Genk verliest. In dat geval wordt Charleroi vijfde en speelt barrageduels tegen Sporting Lokeren of Zulte Waregem. De inzet? Het allerlaatste Europese ticket richting de tweede voorronde van de Europa League.

Poll: Wie wordt tweede?

TAGS  I  RC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Charleroi

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024