Coucke haalt verschroeiend uit naar eigen ploeg (en lacht met roze outfit)

Coucke haalt verschroeiend uit naar eigen ploeg (en lacht met roze outfit)
Zondag 13 mei 2018 - 21:32   I  

Marc Coucke zag hoe zijn ploeg vandaag verloor met 1-0 in de Ghelamco Arena. Anderlecht speelde echt geen goede wedstrijd en ziet zo Standard nog een punt uitlopen. De tweede plek en de voorrondes van de Champions League lijken zo erg ver weg.

Na de wedstrijd was Coucke dan ook hard voor zijn eigen ploeg. Anderlecht speelde volgens hem de slechtste tweede helft van de hele play-off 1 en moest alweer de tegenstander feliciteren met de overwinning. Al is hij dat echt grondig beu.

"RSCA speelt na rust zwakste helft van de PO’s, komt telkens tekort op 1e, 2e en 3e bal, en verliest 1-0. Ben het nu wel beu de tegenstander na de match te feliciteren, volgend seizoen beter!", aldus Coucke via, uiteraard, Twitter.

"Zalm in blik"

Bovendien vond hij het ook nog nodig om de nieuwe zalmroze truitjes erbij te halen. Hij vond zijn ploeg, toepasselijk, spelen als zalm in blik. "Samenvatting: ik hoop dat @rscanderlecht, dat vandaag speelde als zalm in blik, volgende week onze supporters zal verwennen met veel inzet en een slotzege!"

Poll: Ben jij fan van de nieuwe outfit?

TAGS  I  Anderlecht  I  Coucke  I  AA Gent

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024