Vandenbempt twijfelt niet meer: "Zij worden kampioen"

Vandenbempt twijfelt niet meer:
Vrijdag 11 mei 2018 - 16:11   I  

Al een tijdje lang roept iedereen dat Club Brugge de titel zal pakken. Toch was het schrikken afgelopen week, toen Club Brugge plots nog maar enkele puntjes voorsprong op Anderlecht en Standard telde. De kloof is ondertussen wel opnieuw groter geworden.

De titel is dus nog niet binnen voor Club, want het trekt nu zondag nog naar Standard. Een bonuswedstrijd eigenlijk, want nadien kan Club het eventueel zelf nog afmaken thuis tegen AA Gent. Al denkt Vandenbempt dat Club het deze keer niet zal afgeven.

"Als Club niet had gewonnen in Charleroi hadden ze een reuzegroot probleem gehad. Dan had Standard aan 6 op 6  genoeg voor de titel en waren ze voor mij in Luik favoriet. Nu heeft Club twee kansen om kampioen te worden. Met een punt in Luik of anders een week later door te winnen van Gent. Dat gaat wel lukken, denk ik", aldus Vandenbempt aan Sporza.

Puntje op Standard

Een punt op Standard kan voldoende zijn en dat kan wel gebeuren volgens Vandenbempt. Al zal Standard wel nog stevig van zich afbijten. "Standard gaat wel nog vol gas geven. Voor de tweede plaats, maar ook om te tonen dat ze de beste zijn. Maar een Club Brugge dat verlost is van de wurgende stress is zeker in staat Standard te controleren of anders een punt te halen tegen een zwalpend Gent."

Poll: Wordt Club kampioen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024