Hein zet Club Brugge uit de wind en haalt keihard uit naar Standard

Hein zet Club Brugge uit de wind en haalt keihard uit naar Standard
Vrijdag 11 mei 2018 - 08:30   I  

Standard won gisteren op het veld van Anderlecht. De ploeg van Sa Pinto doet er op die manier weer drie punten bij en is zo de beste ploeg van play-off 1. Al wou Hein Vanhaezebrouck dat echt niet zeggen gisteren na de wedstrijd.

Hij ziet dat de scheidsrechters heel wat fouten maken in het nadeel van Anderlecht, AA Gent en zelfs Club Brugge, maar niet in het nadeel van Standard. In tegendeel, zij hebben net het geluk aan hun zijde en krijgen de beslissingen gewoon mee in play-off 1.

"Ik hou nu al mijn hart vast voor dit weekend, want ook dan zal er weer iets gebeuren. Met een schriftje kom je niet toe om alle missers te noteren. Niet bij ons, niet bij Club Brugge, niet bij Gent. Alleen Standard heeft het geluk van een kampioen. Het is al vaak ontsnapt, want ook in Luik hadden we een penalty moeten krijgen na een fout van Carcela op Saief", aldus Vanhaezebrouck volgens Het Laatste Nieuws.

Geen strafschop

Zo kreeg Anderlecht ook geen strafschop na een overtreding van Selahi op Morioka. Onbegrijpelijk volgens Vanhaezebrouck. “Bij 1-0 had de match er anders uitgezien. Ik kan niet leven met de inconsequentie. Voor die duw wordt er niet gefloten en werkelijk drie seconden later voor exact hetzelfde contact krijgt Teo geel. Hoe leg je dat uit? Sommige refs begrijpen precies niet dat buiten en binnen de grote rechthoek dezelfde regels gelden. Als die duw van Selahi in de middencirkel was voorgevallen, was het altijd fout geweest.”

Poll: Heeft Standard geluk gehad?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  Vanhaezebrouck

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024