'Racing Genk heeft vervanger voor vertrekkende Malinovskyi nu al beet'

'Racing Genk heeft vervanger voor vertrekkende Malinovskyi nu al beet'
Vrijdag 11 mei 2018 - 06:15   I  

Racing Genk speelde gisteren gelijk tegen AA Gent, waardoor een Europees ticket halen nog erg moeilijk wordt. Genk moet op de laatste speeldag ook nog eens naar Anderlecht, dus een geschenk is dat niet voor Clement.

Racing Genk heeft nochtans heel wat talent tussen de lijnen staan. Menig analist is verliefd op Ruslan Malinovskyi en ook de buitenlandse interesse is groot. Bij Genk houden ze alvast rekening met een vertrek van het goudhaantje en daarom hebben ze nu al een vervanger klaar staan. 

'Na het vastleggen van Dieumerci Ndongala wordt één van de volgende dagen een tweede naam officieel. De Poolse belofteninternational Jakub Piotrowski (20), een box-to-boxmiddenvelder van Pogon Szczecin, legde woensdag medische tests af en zet zijn handtekening onder een contract van 3 (+1) seizoenen.' Dat weet Het Belang van Limburg.

Nieuwe nummer 8

'Piotrowski is een centrale middenvelder die veel beweegt zonder bal. Hij moet daarom op de positie 8 Philippe Clement extra mogelijkheden geven op het middenveld. Eén van de pijnpunten in de huidige selectie is dat te veel spelers de bal in de voeten willen om een actie op te starten. Piotrowski duikt graag in de hoeken en creëert zo ruimte voor anderen. Bovendien beseft men in Genk dat het erg moeilijk wordt om de huidige kern samen te houden. Met de transfer van Piotrowski kan een eventuele transfer van Malinovskyi, die op veel buitenlandse interesse kan rekenen, opgevangen worden.'

Poll: Zal Malinovskyi gemist worden bij Genk?

TAGS  I  RC Genk  I  Piotrowski  I  Malinovskyi

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024