‘Plots nieuw continent in beeld voor Iniesta’: “Enkel details ontbreken nog”

‘Plots nieuw continent in beeld voor Iniesta’: “Enkel details ontbreken nog”
Donderdag 10 mei 2018 - 12:57   I  

Waar ligt de toekomst van Andrés Iniesta? De Spaanse middenvelder liet gisteren in de 5-0 gewonnen partij tegen Villarreal nog zien van absolute klasse te zijn, maar heeft zijn vertrek al aangekondigd bij Barcelona. Na China, Japan en de Verenigde Staten komt nu een nieuw continent in beeld voor Iniesta: Oceanië. De Australische competitie lonkt.

Tegenover ESPN bevestigt werknemer van de Australische voetbalbond David Gallop de interesse uit Australië. “Hij heeft aanbiedingen van over de hele wereld, maar Australië biedt hem een geweldige competitie."

“En we zagen aan Alessandro Del Piero en enkele andere sterren dat de A-League aantrekkelijk is. De komst van Iniesta zou een flinke investering betekenen, zeker voor een van onze clubs, maar we hebben wat geld liggen en wij kunnen zelfs bijspringen. Een contributie welteverstaan, niet bedoeld voor het grote geld dat hij zou gaan verdienen. Dat is dan geld goed besteed", aldus Gallop

Kleine details

Zelf gaat Iniesta binnenkort met de deal naar buiten komen. “Jullie komen het te weten wanneer ik het vertel. Er moeten nog wat dingen geregeld worden, kleine details. Ik zal proberen om de beste optie uit te kiezen. Ik probeer van iedere minuut te genieten en sta graag op het veld, dat is wat ik wil. Ik heb nog anderhalve week om hier te genieten en als het seizoen is afgelopen, richt ik mij op de Spaanse ploeg”, laat Iniesta weten.

Poll: Is Australië een goede bestemming voor Iniesta?

TAGS  I  Iniesta  I  Australie  I  Barcelona

vrijdag 7 oktober 2022

donderdag 6 oktober 2022

woensdag 5 oktober 2022

dinsdag 4 oktober 2022