Janevski heeft dé oplossing voor Club Brugge en de uitwedstrijdenvloek

Janevski heeft dé oplossing voor Club Brugge en de uitwedstrijdenvloek
Donderdag 10 mei 2018 - 09:08   I  

In de Jupiler Pro League staat Club Brugge zwaar onder druk. Coach Ivan Leko tempert die druk een beetje, maar moest blauw-zwart alsnog de titel mislopen zal dat een zware klap zijn. Club stond heel het seizoen immers aan kop. Ex-Club Brugge speler en trainer Cedomir Janevski weet alvast wat Club Brugge moet doen wil het winnen van Charleroi en eindelijk die uitwedstrijdenvloek verbreken.

In de reguliere competitie was Club Brugge met 1-2 te sterk voor Charleroi. Anthony Limbombe en Wesley maakten de doelpunten voor Club. Het jaar daarvoor won blauw-zwart met 1-3 dankzij een hattrick van Izquierdo. Maar in play-off 1 blijven uitwedstrijden een duivel voor de Bruggelingen.

De laatste gewonnen uitwedstrijd dateert al van 11 maart toen het met 0-1 kon winnen van STVV dankzij een doelpunt van Vormer. Vervolgens verloor het uit van Gent en Anderlecht en speelde het 1-1 gelijk tegen Racing Genk. Janevski laat tegenover HLN weten wat Club precies moet doen wil het winnen van Charleroi.

Eerste doelpunt scoren

“Club zal proberen dominant en met hoge pressie te spelen. Dat was ook hun succesformule tijdens de reguliere competitie. Het zal belangrijk zijn om het eerste doelpunt scoren, dan kunnen ze de wedstrijd controleren. Charleroi gaat zoals altijd goed georganiseerd en afwachtend spelen. Het is een ploeg die de laatste jaren onder leiding van Felice Mazzu sterk heeft gepresteerd. Ze gaan proberen tegen te prikken op de tegenaanval met de snelle spelers die ze tot hun beschikking hebben”, aldus Janevski.

Poll: Heeft Janveski hier gelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Janevski

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024