‘West Ham laat Dendoncker vallen en gaat voor sterkhouder Club Brugge’

‘West Ham laat Dendoncker vallen en gaat voor sterkhouder Club Brugge’
Woensdag 09 mei 2018 - 21:45   I  

West Ham United heeft zich afgelopen zaterdag veilig gesteld in de Premier League door met 2-0 te winnen van Leicester City. Komend seizoen willen de Hammers weer meedoen voor de Europese plaatsen en na Kouyaté zou het ook Leander Dendoncker willen overnemen van Anderlecht. Nu komt het nieuws echter naar buiten dat ze de interesse in de veelzijdige middenvelder van Anderlecht gaan laten varen en zich richten op een speler van Club Brugge: Stefano Denwsil.

Assistent manager Stuart Pearce was gaan scouten tijdens Club Brugge-Anderlecht en Engelse media meldden dat dit een overstap voor Dendoncker betekende. Na het eerder mislopen van de Anderlecht-sterkhouder in januari zou het niet weer voor een teleurstelling willen staan en een nieuw doelwit op het oog hebben.

De 25-jarige Stefano Denswil staat op het punt te vertrekken bij Club Brugge en daar wil West Ham United gebruik van maken. The Daily Mail meldt dat assistent coach Pearce in België was om de verdediger te bekijken. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Is West Ham een goede club voor Denswil?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  West Ham  I  Denswil  I  Dendoncker

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024