Anderlecht dreigt deze 2 absolute sterkhouders te missen in volle titelstrijd

Anderlecht dreigt deze 2 absolute sterkhouders te missen in volle titelstrijd
Woensdag 09 mei 2018 - 15:45   I  

Anderlecht neemt het morgen op tegen Standard en dat is altijd een bitsige partij. In het verleden zijn er wel al eens confrontaties geweest op het randje of zelfs net erover. Deze keer zal Vanhaezebrouck hopen dat alles binnen te perken blijft.

Daar heeft de coach van Anderlecht ook alle reden toe, want Sa, Saelemaekers, Dendoncker én Trebel staan op één kaart van een schorsing. Vooral het uitvallen van Dendoncker, toch terug op niveau, en Trebel, momenteel de beste man op het veld bij Anderlecht, zou een gigantische aderlating zijn in volle titelstrijd.

Anderlecht moest Trebel deze play-offs al missen door een schorsing na zijn rode kaart op het einde van de reguliere competitie. Toen werd ook duidelijk hoe belangrijk Trebel is voor dit Anderlecht. Niet alleen brengt hij een gezonde dosis grinta met zich mee, hij is bovendien nog eens belangrijk in de recuperatie én in de opbouw. De slimme vrije trap tegen Club Brugge (die werd doorgekopt door Dendoncker nota bene) bewijst ook nog eens hoe slim Trebel als voetballer is.

Poll: Komen beide spelers er tegen Standard van af zonder gele kaart?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Standard  I  Dendoncker  I  Trebel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024