Van Holsbeeck blijft invloed hebben op Anderlecht: "Hij moet spelen!"

Van Holsbeeck blijft invloed hebben op Anderlecht:
Woensdag 09 mei 2018 - 14:00   I  

Herman Van Holsbeeck is niet meer te bespeuren op Anderlecht. Coucke had hem niet meer nodig en stuurde hem, na al die jaren trouwe dienst, wandelen. De hand van Van Holsbeeck die is wel nog duidelijk aanwezig in het Astridpark, want Van Holsbeeck deed de laatste transfers van Anderlecht nog zelf.

Zo haalde hij Lazar Markovic in extremis naar Anderlecht. Van Holsbeeck wilde eigenlijk vol voor Aleksandar Mitrovic gaan, maar toen die deal afsprong schakelde hij alsnog over naar plan B. Markovic kwam, maar wel een serieuze fysieke achterstand.

Toch had Herman Van Holsbeeck de Engelsen beloofd dat de Serviër zou spelen. Dat was een van de voornaamste redenen waarom Markovic naar Anderlecht kwam, om speelminuten te verzamelen. Toen dat in het begin niet gebeurde kreeg Van Holsbeeck er dan ook flink van langs. "Dit was niét de afspraak. Hij moét spelen. Meteen!", kreeg Van Holsbeeck te horen volgens Het Laatste Nieuws. Dat Lazar geen matchritme had, dat wilden de Engelsen niet horen.

Het grote gelijk van Herman

Uiteindelijk krijgt Van Holsbeeck nu toch gelijk. Markovic is fysiek sterker aan het worden en kan het nu bijna een hele wedstrijd volhouden. Er zit opnieuw snee in zijn acties en zijn flitsen komen vaker naar boven. In het begin werden er vraagtekens geplaatst bij de transfer van Markovic, maar nu mag Vanhaezebrouck zijn beide handjes kussen dat Van Holsbeeck toch voor Markovic koos. En ook de boze Engelsen aan de telefoon geeft hij nu lik op stuk.

Poll: Was de transfer van Markovic een goede?

TAGS  I  Anderlecht  I  Liverpool  I  Markovic  I  Van Holsbeeck

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024