'Atlético Madrid legt enorme bom onder transfer Griezmann naar Barça'

'Atlético Madrid legt enorme bom onder transfer Griezmann naar Barça'
Woensdag 09 mei 2018 - 12:16   I  

Antoine Griezmann maakt momenteel nog het mooie weer in Madrid, maar de kans is groot dat de Spaanse hoofdstad binnenkort een smaakmaker armer is. De Fransman zou namelijk op weg zijn naar Barcelona, dat is al lang geen geheim meer.

De voorzitter van Atlético Madrid heeft nu flink uitgehaald naar Barcelona. Hij is het beu dat de Catalanen de speler het hof proberen maken en roept Barça nu terug. De voorzitter van Atlético is niet van plan om rond de onderhandelingstafel te gaan zitten.

"Het standpunt van Atlético Madrid is zeer duidelijk en is al meerdere malen bekendgemaakt. We hebben nooit onderhandeld over Griezmann en willen dat ook niet doen”, zegt Miguel Angel Gil Marín, algemeen directeur van Atlético Madrid, volgens HLN. “Een paar maanden geleden heb ik Josep Maria Bartomeu (de voorzitter van Barcelona, red) persoonlijk gezegd dat de speler niet te koop is. Ik heb hem ook laten weten dat zijn gedrag in strijd is met de integriteit van de competitie.”

100 miljoen euro

In de het contract van Griezmann zou een afkoopsom van 100 miljoen euro staan. Als Barcelona dat geld op tafel legt is het nog maar de vraag of de Madrilenen een transfer kunnen tegenhouden. Griezmann heeft voorlopig nog geen beslissing genomen, maar de interesse beperkt zich niet tot Spanje. Ook Manchester United zou Griezmann willen weghalen uit Madrid.

Poll: Denk je dat Griezmann de club zal verlaten?

TAGS  I  Griezmann  I  Barcelona  I  Manchester United  I  Atlético Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024