Mathijssen weet het zeker: "Zij pakken de titel dit seizoen"

Mathijssen weet het zeker:
Dinsdag 08 mei 2018 - 12:45   I  

De titelstrijd in eerste klasse is weer ongemeen spannend geworden. Club Brugge heeft nog maar een voorsprong van 2 punten op Anderlecht, terwijl ook Standard met vier punten achterstand nog steeds een gooi kan doen naar de titel.

Jacky Mathijssen denkt toch dat Club Brugge de titel nog zal pakken. Hij vindt Standard wel indrukwekkend momenteel, maar de opmars van Standard komt net te laat. Vier punten ophalen met nog negen te verdienen, dan moet alles meezitten.

"Als Standard zo in de zone komt, dan is het levensgevaarlijk. Ze stralen een bepaalde onoverwinnelijkheid uit. Ik zie Club Brugge wel nog steeds de titel pakken, maar dat het zo spannend is geworden hebben we grotendeels aan de Rouches te danken", aldus Mathijssen in Het Belang van Limburg.

Clash tegen Anderlecht

Mathijssen denkt ook dat Anderlecht beter zal moeten zijn tegen Standard dan tegen Club als ze willen winnen. "Met grote verwachtingen kijk ik uit naar de clash tussen Anderlecht en Standard. De Brusselaars waren behoorlijk op Club Brugge, maar ze zullen tegen Standard een hoger niveau moeten halen."

Poll: Pakt Club Brugge de titel nog dit seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022