Kwade AA Gent-voorzitter neemt drastisch besluit na 1 op 15

Kwade AA Gent-voorzitter neemt drastisch besluit na 1 op 15
Dinsdag 08 mei 2018 - 06:42   I  

Het draait momenteel vierkant bij AA Gent. De Oost-Vlamingen begonnen nog met overwinningen tegen Club Brugge en Anderlecht aan play-off 1 en werden zelfs even getipt als outsider voor de titel. Niet veel later viel het kaartenhuisje van Yves Vanderhaeghe en zijn mannen echter in elkaar, met een 1 op 15 tot gevolg.

Ivan De Witte, de voorzitter van Gent, heeft in aanloop naar de wedstrijd van donderdagavond tegen KRC Genk dan ook een drastisch besluit genomen. De Witte heeft beslist om zijn ploeg woensdag, daags voor de match tegen Genk die pas om 20.30 uur op het menu staat, op afzondering te sturen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Dat is vrij ongebruikelijk bij De Buffalo's, die na de wedstrijd tegen Genk op het oefencomplex moeten blijven slapen. De spelers zullen in totaal drie dagen van huis zijn. Een strenge maatregel van het bestuur, na de nederlaag tegen Sporting Charleroi van vorige vrijdag.

"Voorzitter Ivan De Witte was not amused met de prestatie en uitte afgelopen weekend op het oefencomplex zijn ongenoegen tegenover de spelersgroep. Overigens was trainer Yves Vanderhaeghe gisteravond niet zoals gebruikelijk aanwezig op de beloftematch tegen Lokeren", staat er nog te lezen in de krant.

Poll: Is dit een terechte beslissing van het Gent-bestuur?

TAGS  I  AA Gent  I   De Witte  I   Vanderhaeghe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024