‘Barcelona bevestigt hoofdprioriteit voor toptransfer komende zomer’

‘Barcelona bevestigt hoofdprioriteit voor toptransfer komende zomer’
Maandag 07 mei 2018 - 21:56   I  

Eerder sprak Luis Suarez zijn mond al voorbij door Antoine Griezmann al welkom te heten bij de club. Maar een transfer lijkt toch niet veraf. Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu heeft bevestigd dat er gesprekken zijn geweest met de zaakwaarnemer van Griezmann.

Ook Manchester United ziet de 27-jarige goaltjesgetter van Atlético Madrid graag komen maar Barcelona heeft de beste papieren. “Ik zag Griezmann tijdens een vakantie. En ja, we hebben met zijn zaakwaarnemer gesproken. Dat was in oktober. We praten met Cerezo (Atlético-preses) over veel onderwerpen, we hebben een goede relatie”, laat de Barça-voorzitter weten tegenover RAC1.

Overigens heeft de Franse international een clausule van 200 miljoen euro in zijn contract. Dit valt echter naar 100 miljoen euro op het einde van het seizoen. Het lijkt dan ook realistischer dat Barcelona pas een deal wil maken op het einde van het seizoen. Het ziet er alvast naar uit dat de Blaugrana van Griezmann hoofdprioriteit voor de transferperiode komende zomer heeft gemaakt.

Poll: Is Griezmann de ideale speler voor FC Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I   Griezmann  I   Atlético Madrid

vrijdag 27 mei 2022

donderdag 26 mei 2022

woensdag 25 mei 2022