Michel Preud'homme nieuwe trainer van... AA Gent?

Michel Preud'homme nieuwe trainer van... AA Gent?
Maandag 07 mei 2018 - 08:16   I  

Michel Preud'homme kondigde vorige week aan dat hij graag open staat voor een terugkeer naar Standard, maar het is voorlopig nog steeds wachten op officieel nieuws omtrent de toekomst van de Luikse oefenmeester. Wie weet is hij binnenkort zelfs weer in beeld bij... AA Gent?

Het Laatste Nieuws weet dat AA Gent van plan is om zijn huidige trainer Yves Vanderhaeghe na afloop van het seizoen alweer door te sturen. De teleurstellende 1 op 15 in de play-offs heeft het bestuur doen inzien dat de ex-trainer van KV Kortrijk en KV Oostende niet langer de juiste man op de juiste plaats is. Daar kan je in dit artikel meer over lezen.

HLN weet bovendien dat Vanderhaeghe nooit eerste keus was bij De Buffalo's. "AA Gent wilde, na het vertrek van Hein Vanhaezebrouck, eigenlijk de Portugese coach Paulo Sousa naar België halen. Toen die vriendelijk bedankte, werden Philippe Clement (toen nog Waasland-Beveren, nvdr.) en Michel Preud'homme gepolst. Zonder succes."

Nu Preud'homme vorige heeft aangegeven dat hij klaar is voor een comeback, is het niet uitgesloten dat Gent-voorzitter Ivan De Witte en CEO Michel Louwagie nog eens aankloppen bij de Luikenaar. Al ligt MPH zijn hart bij Standard en zal hij ongetwijfeld veel liever op Sclessin aan de slag gaan.

Poll: Zou Preud'homme een goeie coach zijn voor dit Gent?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024