Vanhaezebrouck wil speler maar geen kans geven: "Zou hij hem wel herkennen op training?"

Vanhaezebrouck wil speler maar geen kans geven:
Dinsdag 20 december 2016 - 11:33   I  

Hein Vanhaezebrouck kan de laatste tijd op heel wat kritiek rekenen. Gent draait niet en de trainer maakt soms nogal twijfelachtige keuzes.

"De glamour van de Ghelamco Arena is het mistgordijn van AA Gent. Vroeg of laat zou blijken dat het voetbalprestige niet overeenstemt met het marmeren orgasme van het stadion. Dat wordt vandaag pijnlijk duidelijk", meent columnist Hugo Camps in HLN. "7 op 30 buitenshuis is een rampcijfer. Voor een zelfbenoemde topclub mag je spreken van een ineenstorting. Niet eens kunnen winnen van STVV is een blamage."

"Hein Vanhaezebrouck weet dat en roept om versterking tijdens de winterstop. Het laatste valt me tegen van Hein. Hij is er toch om de selectie beter te maken, niet de banken die geen enkele metafysische intentie hebben en alleen maar Ivan De Witte willen plezieren. Vanhaezebrouck doet nog steeds alsof Jérémy Perbet in Brazzaville speelt. Zou hij de gewezen topschutter wel herkennen op training?", vraagt Camps zich af.

"De crisette van AA Gent ligt allicht dieper dan de allergie van een coach voor een haastig ingehuurde spits. Er is meer aan de hand, met name de erosie van een te lange gezamenlijkheid. Hein is uitgekeken op Gent en AA op hem, maar dat durft niemand hardop te zeggen. Kalkoengeil kerstvolk weent liever. Vanhaezebrouck valt weinig te verwijten, behalve dat hij niet kan leven met voetballers die uit vorm zijn. Dan wordt hij cynisch, bij het beledigende af. Hein is een prima trainer voor arrivés, voor kreupelen en blinden heeft hij minder geduld. Hij is van de volmaaktheid. AA Gent is dat niet: de split wenkt."

TAGS  I  AA Gent  I   hein vanhaezebrouck  I   jeremy perbet

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024