'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Mats Rits'

'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Mats Rits'
Zondag 06 mei 2018 - 08:14   I  

Welk clubembleem prijkt er volgend seizoen op het trainingsplunje van Mats Rits? De middenvelder degradeerde dan wel samen met KV Mechelen naar de Proximus League, toch ziet het er niet naar uit dat hij straks ook effectief in 1B zal uitkomen.

Heel wat Belgische ploegen - topclubs en subtoppers - liggen op de loer om Rits binnen te halen. De situatie van de KV-sterkhouder wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Anderlecht en KRC Genk, maar ook Royal Antwerp, KV Oostende, Club Brugge en Standard dachten in het verleden al aan Rits.

Maar... Wie ligt nu in polepositie om Rits eventueel binnen te halen? Wel, dat zou Anderlecht zijn. Paars-wit is de enige club die tot dusver al met Mechelen rond de tafel zat om de voorwaarden voor een transfer van Rits te bespreken.

Sportief manager Luc Devroe gooide de naam Rits op tafel tijdens de onderhandelingen over Elias Cobbaut en bij Mechelen lieten ze weten dat Rits minstens 2,5 miljoen euro moet opleveren. Bij Anderlecht weten ze dan ook meteen wat ze moeten doen als Rits écht willen.

Poll: Kan Rits mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Rits  I   KV Mechelen  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   Antwerp  I   KV Oostende  I   Club Brugge  I   Standard  I   AA Gent  I   Beerschot Wilrijk

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024