Vanderhaeghe serieus in de problemen: "Ongelooflijk"

Vanderhaeghe serieus in de problemen:
Zaterdag 05 mei 2018 - 17:28   I  

Yves Vanderhaeghe moest gisteren lijdzaam toezien hoe Gent alweer verloor in play-off 1. Een 1/15, dat is een buis over de hele lijn. Gisteren mocht niks baten, want het gaat momenteel gewoon van kwaad naar erger met Gent.

Het Laatste Nieuws maakte de balans op van de voorbije weken en die is uitermate negatief. Vanderhaeghe heeft veel proberen te schuiven de laatste tijd, maar niks mocht baten. De trainer van Gent lijkt de antwoorden niet in pacht te hebben.

Yves Vanderhaeghe weet het stilaan niet meer. Wat heeft hij de voorbije weken nu al allemaal geprobeerd? Esiti van de basiself naar de tribune gestuurd. En terug. Dejaegere zijn titularisrol afgepakt. Kalu, na zijn explosieve start in play-off 1, gedegradeerd tot de vaste, eerste invaller. Enzovoort. Niets helpt. Integendeel. Het gaat van kwaad naar erger. Aan dit tempo eindigen de Buffalo's straks zesde. Ongelooflijk. 

Vrezen voor zijn job?

Moet Vanderhaeghe dan vrezen voor zijn job. Volgens de krant zal het bestuur hier alvast niet mee kunnen lachen. Ook het bestuur van Gent kan hier niet mee lachen. Michel Louwagie verstopte in de hoofdtribune zijn gezicht - beschaamd en ontgoocheld. De ambitie was derde eindigen, niet meedoen voor de fun.

Poll: Moet Vanderhaeghe vrezen voor zijn job?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanderhaeghe

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024