Vormer heeft Anderlecht en Hein door: "Ze spelen blufpoker"

Vormer heeft Anderlecht en Hein door:
Zaterdag 05 mei 2018 - 16:49   I  

Een interview met Ruud Vormer, dat levert altijd vuurwerk op. Waar veel voetballers zich in bochten proberen wringen om toch niet te veel te verklappen, is de Nederlander recht voor de raap. Wat je ziet krijg je bij Vormer en net dat is zo heerlijk aan de Gouden Schoen.

La DH zat vlak voor de topper samen met de sleutespeler van Club Brugge en hij kijkt met vertrouwen uit naar de komst van Anderlecht. Vanahezebrouck vertelde dat ze in Brugge nerveus zijn, maar Vormer kaatst die bal terug en doet er zelfs nog een schepje bovenop.

"Dat is de tactiek van Hein, maar je moet dat niet allemaal geloven. Trouwens, zij staan ook onder druk. Waarschijnlijk zelfs nog meer dan ons. Zij willen ook kampioen worden hoor", aldus Vormer.

Bluf

Nochtans gaan ze in Anderlecht naar eigen zeggen voor de tweede stek, al gelooft Vormer dat niet. Zondag kunnen ze terugkomen tot op 2 punten. Met nog negen punten te gaan geloven ze uiteraard nog in die titel. Dat denkt ook Ruud Vormer.

"Dat ze voor de tweede plek gaan, dat is blufpoker. Ze moeten wel naar hier komen, maar ze gaan die wedstrijd willen winnen. Dan kunnen ze nog geloven in de titel", aldus Vormer.

Poll: Geloven ze in Anderlecht nog in de titel?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vormer  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024