OFFICIEEL: Gerrard is de nieuwe coach van het Schotse Rangers

OFFICIEEL: Gerrard is de nieuwe coach van het Schotse Rangers
Vrijdag 04 mei 2018 - 15:20   I  

Steven Gerrard hing begin 2017 zijn voetbalschoenen aan de haak. De Liverpool-legende speelde heel zijn leven voor Liverpool en ging in de herfst van zijn carrière nog even voetballen in de MLS. In totaal speelde hij 703 wedstrijden voor Liverpool, een indrukwekkend aantal.

Gerrard zal Liverpool, waar hij jeugdtrainer was, nu verlaten voor een avontuur bij de Rangers. De Schotse topclub nam maandag na de pandoering tegen Celtic afscheid van Graeme Murty en Gerrard heeft een akkoord bereikt met de Schotse topclub. Hij zal nu dé uitdager worden van Celtic, dat geleid wordt door Brendan Rodgers; zijn ex-trainer van bij Liverpool.

Gerrard tekende vandaag een contract voor vier seizoenen. De ex-speler van Liverpool moet Rangers terug naar successen leiden. Celtic werd afgelopen weekend voor de zevende keer op rij kampioen in Schotland en die hegemonie moet dus dringend doorbroken worden.

"Grote eer"

Via de website heeft Gerrard ook al gereageerd op de deal. "Het is een hele eer om de nieuwe trainer te worden van Rangers. Ik heb ontzettend veel respect voor deze club, haar geschiedenis en traditie. Ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnnen en te beginnen bouwen op de successen die deze club al bereikt heeft", aldus Gerrard.

Poll: Kan Gerrard Rangers terug naar succes leiden?

TAGS  I  Liverpool  I   Gerrard  I   Rangers

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024